Ελληνικά / English
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
1
 
 
 

Εργαλείο Αναζήτησης

 

Ανοικτές Προσφορές

Δεν υπάρχουν Ανοικτές Προσφορές
 
 
 
Διαγωνισμοί & Προσφορές
 

Γρήγορες Συνδέσεις

Ποσοστά Διείσδυσης Ηλεκτροπαραγωγής από ΑΠΕ

Έρευνα 

Για Eξουσιοδοτημένους Xρήστες μόνο

Εξουσιοδοτημένοι Χρήστες είναι μόνο όσοι εγκρίνονται από το ΔΣΜΚ ως Συμμετέχοντες στην Αγορά Ηλεκτρισμού.

 

 
 

Επικοινωνία

TSO BuildingΕυαγγελίστριας 68,

CY-2057 Στρόβολος

ΚύπροςΓια να μας βρείτε

Τηλ.: +357 22277000          +35722611611Φαξ: +357 22611 666


 
Στοιχεία Επικοινωνίας
 

Ενημερωτική Συνάντηση «Οι νέες ρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Κύπρου – Οι νέοι κανόνες της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού»

Πραγματοποιήθηκε χθες, 31 Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 4:00 μ.μ. στο Μέγαρο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία Ενημερωτική Συνάντηση με θέμα «Οι νέες ρυθμίσεις στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Κύπρου – Οι νέοι κανόνες της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού».

Σκοπός της συνάντησης ήταν η περιεκτική ενημέρωση του εμποροβιομηχανικού κόσμου, τόσο ως καταναλωτών, όσο και ως παραγωγών και προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, μέσα στο νέο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς ηλεκτρισμού.

 

Ως εκ τούτου, στη συνάντηση πέραν από το ΔΣΜΚ, συμμετείχαν καταναλωτές, παραγωγοί και προμηθευτές ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι από το διεθνή συμβουλευτικό οίκο CORREGIO (που παρέχει υπηρεσίες στο ΔΣΜΚ),  η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), η Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών.

 

Ημερήσια Διάταξη:

1. Χαιρετισμός από το ΚΕΒΕ.

2. Χαιρετισμός από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) – η ανάγκη για αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

3. Παρουσίαση από το Γραφείο του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Κύπρου (ΔΣΜΚ) των νέων κανόνων της ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού (η παρουσίαση είναι διαθέσιμή πιο κάτω) .

4. Συζήτηση-ερωτήσεις και απαντήσεις.

 

 

Συνημμένα

Παρουσίαση: Εισαγωγή στο Νέο Μοντέλο της Αγοράς Ηλεκτρισμού Κύπρου (PDF)

 
© 2020 Copyright Διαχειριστής Συστήματος Μεταφοράς, Κύπρος